Ingyenes állapotfelmérés

A kezelések teljes mértékben egyénre szabottak, így az árképzés is, amely függ a betegség és a beteg állapotától, valamint függ attól is, hogy előreláthatólag mennyi ideig fog tartani a kezelés, illetve, hogy házhoz kell-e menni, vagy a beteg el tud-e jönni a kezelésre.

Rendkívül fontos továbbá az orvos-beteg kapcsolat is, mivel megfelelő eredményeket csak úgy érhetünk el, ha a beteg teljes mértékben megbízik az orvosában. Többek között ezen okok miatt is biztosítunk minden érdeklődőnek első alkalommal ingyenes állapotfelmérést.

Gyermekek számára is!

Az állapotfelmérés különösen ajánlott gyerekek számára is, hiszen a megelőzésre célszerű a legnagyobb hangsúlyt fektetni. Sokan hiszik azt, hogy csak azért mert nem érzünk fájdalmat minden rendben is van, azonban tudom - többek között azért is, mert a szakdolgozatomat a kisiskoláskorú gyermekek tartási rendellenességeiből írtam - hogy sajnos már ilyen korban is gyakran szabad szemmel látható rendellenességeket fedezhetünk fel. Ezért is különösen fontos már gyerekkorban odafigyelni erre. Az ingyenes állapotfelmérés pedig remek lehetőséget biztosít arra, hogy kockázatmenetesen bizonyosodjunk meg arról, hogy valóban minden rendben.

Kapcsolatfelvétel